(ВИДЕО) Бајага ѝ посвети песна на актерката Милена – „Не си сама“

Популарниот Бајага напиша песна која ѝ ја посвети на младата актерка Милена Радуловиќ, која неодамна откри дека била силувана од учителот по глума Мика Алексиќ.

„Сакам да ја задржиш насмевката на твоето убаво лице…, Не си сама додека е ова меѓу нас“, меѓу другото пее Бајага.

Бранко Ѓуриќ ја напиша музиката за песната „Не си сама“, а ја изведува бендот „Бомбај штапа“. Слушнете ја.