(ВИДЕО) Бездомник свири на пијано како виртуоз

Бездомник свири на пијано како виртуоз
Бездомник свири на пијано како виртуоз

Рајан, бездомник кој веќе 30 години живее на улица, свири виртузно на пијано. Ова е уште еден доказ дека никогаш не треба да им се суди на луѓето според нивниот изглед.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.