(ВИДЕО) Црвенковски не сакаше да ја тужиме Грција, дури и ни наштети

Црвенковски не сакаше Македонија да ја тужи Грција пред Меѓународниот суд на правдата велејќи „и што ако ја добиеме таа тужба, зошто ни е потребно Македонија да ја тужи Грција пред меѓународниот суд на правдата.“

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.