ВИДЕО: Дедово растура со својот танц!

Дедото од оваа видео снимка растура со неговиот танц на подиумот.

Тој одненадеж ги фрли своите два бастуни, заигра и покажа што знае.

Кога ќе го видите од прва нема да ви изгледа како човек кој има вакви квалитети, но дедото си има свои движења и гордост му е да ги покаже.

Секоја чест!