ВИДЕО: Десет земји кои ќе исчезнат за 20 години

142

Врз основа на економската ситуација, политичките прилики, технолошкиот напредок и генералната состојба во општеството на секоја земја, формулирана е претпоставка за тоа кои земји можеби нема да постојат.

На листата на земји се најдоа десет земји.

Присуството на некои земји на оваа листа не е изненадувачки, сепак, постојат и некои за кои никогаш не би претпоставиле дека ќе се најдат на ваква листа.

 

Имајте на ум дека ова е само претпоставка, и тоа не мора да значи дека некоја која е наведена и навистина ќе пропадне.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.