(ВИДЕО) Дете следело онлајн настава, неговата мајка гола се прошета пред камерата

302

Поради пандемијата од Ковид-19 која што го зафати светот, а како превенција а со цел да се спреши ширењето на истата децата приморани се наставата да ја слушаат онлајн преку компјутер.

Ваквиот начин на следење на наставата можеби си има и свои предности како и мани. Таков е примерот со едно детенце кое што пред компјутер во живо го следел предавањето на својата наставничка, во позадина пред камера сосема гола се појави неговата мајка.

На тоа вознемирено веднаш регираше наставничката и на ученикот му порача да ја исклучи камерата.

Настанот се случил во САД.

https://twitter.com/Mufaa6/status/1312802083918303232?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1312802970120196097%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fkurir.mk%2Fmagazin%2Fzanimlivosti%2Fvideo-detence-sledelo-onlajn-nastava-negovata-majka-gola-se-prosheta-pred-kamerata%2F

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.