(ВИДЕО) Џенифер Лопез откри зошто ги избришала сите објави од Инстаграм

ЏЕНИФЕР ЛОПЕЗ вчера ги шокираше своите фанови со тоа што ги избриша сите објави од својот Инстаграм профил и ја замени сликата на профилот со црна фотографија на сите социјални мрежи, а сега е откриена и причината за нејзиниот необичен потег.
Лопез ги затвори социјалните мрежи на 24. часа за да ја објави својата голема вест утрово, објавувањето на This Is Me… Now, што доаѓа 20. години по објавувањето на This Is Me…Then.

Најава за албум
Во краткото видео, Лопез ја рекреираше корицата на албумот од 2002. година, а потоа се трансформираше во нејзиниот сегашен лик, пишувајќи покрај објавата: „Ова сум јас тогаш, ова сум јас сега“.