Магазин

ВИДЕО: Еве како се измамуваат купувачите со чипсот „Патос“

ВИДЕО: Еве како се измамуваат купувачите со чипсот „Патос“

Деновиве на социјалните мрежи се појави видео кое јасно укажува на „несреќните моменти“ на индустијата за храна, која не ретко во трката за профит го занемарува квалитетот, но и квантитетот (во случајов).

Станува збор за кесичка со чипс „Патос“, која е фино запакувана и пуштена во промет, верувале или не со само едн чипс внатре.

„Среќниот“ скопјанец поставил видео запис на својот профил на социјалната мрежа „Фејсбук“, а коментарот под видеото шерувано од „добитникот на оваа награда“  го дава единствениот логичен заклучок, а тоа е: „Срамотилаци!“.

Погледнете го видеото: