(ВИДЕО) Градоначалниче, оваа дупка е дупка среде булевар во Скопје!

520

И ова е Скопје, оваа дупка баш е дупка.

Тоа се случува во главниот град, некој го „дигнал“ капакот од сред булевар и сега зајапа отворена дупка. Кој ќе настрада не се знае, а надлежните не го гледаат тоа што за многумина е видливо.

Градоначалниче, имаме проблем – оваа дупка е дупка!

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.