ВИДЕО I Глутница кучиња нападнаа девојче во центарот на Тетово

Тетовските медиуми попладнево објавија вознемирувачка снимка од напад на глутница кучиња скитници врз девојче во центарот на градот.

Ова беше причина дел од советниците да бараат итна седница на општината за изнаоѓање на решение за овој секојдневен проблем.