ВИДЕО I Оџата од Арачиново за Рамазан Бајрам добил подарок „мерцедес“

Оџата од Арачиново за празникот Рамазан Бајрам добил подарок автомобил.

„Мерцедесот“ е подарок од советници и од жители на Арачиново.

Муслиманските верници инаку вчера го славеа Рамазан Бајрам.