Видео: Како да врзете марама за на плажа на 11 начини

77

Решивте ова лето, вашиот моден додаток за на плажа да биде една голема марама, но не знаете што да правите со неа, или имате само две-три идеи како да ја претворите во фустан или здолниште.

Следново видео ќе ви даде многу повеќе идеи за тоа што се можете да направите со марама за на плажа.

Погледнете ги овие едноставни, но прекрасни 11 начини на создавање на уникатно дело со вашата марама, по кое ќе бидете препознатливи на плажите.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.