Балкан

ВИДЕО: Косовски пратеници се степаа среде телевизиска дебата

ВИДЕО: Косовски пратеници се степаа среде телевизиска дебата

Телевизиска дебата меѓу двајца членови на косовскиот парламент стана толку жестока што прерасна во тепачка. Не можејќи да се разберат вербално, пратениците Фрашер Красниќи од Самоопределување и Милам Зека од Иницијатива за Косово аргументите ги заменија со тупаници. Водителот и вработени во телевизијата ги разделиле и спречиле поголем инцидент