ВИДЕО| „Македонија земја без корупција, според Транспаренси…“

Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ на оргинален начин за први април се пошегува на сметка на власта, за која тврдат дека е неспособна и дека никогаш не ги исполнила ветувањата дадени пред граѓаните.

Во продолжение првоаприлската шега на подмалдокот на ВМРО-ДПМНЕ