ВИДЕО| Митревски со една од најдобрите пет одбрани на денот на ЕП

Македонскиот репрезентативен голман, Никола Митревски покажа дека е еден од најдобрите во моментов во Европа.

Митревски ја има една од петте најдобри одбрани на третиот натпреварувачки ден на ЕУРО, интервенција во поразот на Македонија од Црна Гора 24:28.