(ВИДЕО) На погреб сите се смееја, покојниот им се обрати од гроб

Кога некој близок ќе почини е голем стрес полн со тага, болка и солзи. Но, не е секогаш така. Човек, кој знаел дека ќе умре, сакал пред тој чин да ги насмее своите најблиски и да им го олесни заминувањето. Па, на многу необичен и би рекле бизарен начин успеал да им се обрати на денот на неговиот погреб и да ги насмее.
Бидејќи знаел дека ќе умре, човекот направил видео пред да умре и побарал да биде пуштено на неговиот погреб, сакајќи да ги насмее своите сакани и така да им ја ублажи болката поради неговата смрт.

https://twitter.com/FunnymanPage/status/1447557427482660871?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1447557427482660871%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fmms.mk%2F250213%2FD0B2D0B8D0B4D0B5D0BE-D0BFD0BED0B3D180D0B5D0B1-D0BFD0BED0BBD0BD-D181D0BE-D181D0BED0BBD0B7D0B8-D0B0D0BCD0B0-D0BED0B4-D181D0BCD0B5D0B0%2F

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.