ВИДЕО| Не ги дочека изборните резултати, на Заев му се стемни предвреме

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев во саботата го предводеше партискиот караван во источна Македонија, а централниот настан се одржа во Делчево.

На митингот на платото пред Домот на АСНОМ закажан во 12,30 часот се обратија Заев и кандидатот за градоначалник на СДСМ за Делчево.

Во своето обраќање, Заев направи нов гаф, па среде бел ден ги поздрави присутните со „добровечер“.

 

https://www.youtube.com/watch?v=BnJz2b82k9I