Македонија

ВИДЕО: Новинар на ТВ 21 однесе жителка на Тимјаник кај децата против кои протестираше

ВИДЕО: Новинар на ТВ 21 однесе жителка на Тимјаник кај децата против кои протестираше

Новинар на ТВ 21 однесе жителка на Тимјаник и ја запозна со децата против кои протестирашe. Видеото погледнете го во продолжение.

Неинформирана жителка протестира против сместувањето на децата со посебни потреби во Темјаник – Се покаја кога се запозна со децатаBanore e painformuar protestoi kundër sjelljes së fëmijëve me nevoja të veçanta në Timjanik, u pendua kur u njoftua me femijët

Posted by TV21 on Понеделник, 11 јуни 2018