Магазин

Видео од тепачката меѓу пејачите на „Бијело Дугме“

Видео од тепачката меѓу пејачите на „Бијело Дугме“

Ален Исламовиќ и Младен Воjичиќ Тифа од групата „Бијело Дугме“ се истепаа за време на новогодишниот настап во Будва.

Иако подоцна го негираа инцидентот, сепак, видеото од тепачката што го имаат српските медиуми покажува дека прво се навредувале, па Тифа го удрил Ален во главата, а потоа продолжиле со тепање.

Причина за тепачката – кој повеќе ќе остане на сцена.

На „Јутуб“ се појави и видео од случката.