ВИДЕО: Олимпиското село во Сочи – секс на секое ќоше

Се работи за видеоприлог на интернет портал за измислени вести, но она што го направиле не може да биде далеку од вистината бидејќи е познато дека Олимписките игри се место каде „паѓа“ и најмногу секс на еден спортски собир.

Не е за помлади од 18 години.

Olympic Village Tour: See Where The Athletes Live, Train And Fuck Each Other