ВИДЕО: Оваа бабичка го „запали“ интернетот со својот танц

Оваа видео снимка за кратко време стана вистински хит на Интернет.

Воедно меѓу другото истото е и доказ за тоа колку можеме да се забавуваме додека готвиме или додека ги извршуваме домашните обврски.