Видео: Пожар во Трубарево

87

Пожар е забележан денеска, во поле во атарот на селото Трубарево, дознава Нетпрес.

Од фотографиите и видеото може да се забележи како црн чад се издигнува во воздухот.

 

 

Skin Delight