Видео: Пред Собранието вечерва уапсен Жарко од ,,Пука козметика”

552

Жарко Масларковски член на групата Пука Козметика е уапсен вечерва од полицијата пред македонското Собрание.

Според неговиот брат Дарко кој објавува видео од апсењето, Жарко бил уапсен затоа што немал лична карта.

“Пука козметика” настапи на прославата по повод неуспешниот референдум кога Жарко на настапот ја критикуваше владата и најави дека ќе влезе во Собранието.

Skin Delight