(ВИДЕО) Ристовски ја прослави победата на Македонија со тапан

Фудбалерот на Спортинг Лисабон, Стефан Ристовски, играше важна улога синоќа во победата на Македонија над Косово.

По натпреварот Ристовски имаше голема причина за славење, бидејки тој придонесе за првиот гол на Македонија во победата над Косово со резултат 2:1.

https://twitter.com/sportingcp_adep/status/1314333758162644992?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1314333758162644992%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fsportm.mk%2Fvideo-ristovski-pobedata-na-makedonija-ja-proslavi-so-muzika%2F