ВИДЕО: Спектакуларно затворање на Олимписките игри во Сочи

По две недели навивање, интензивно натпреварување и рекордни поставувања Зимските олимписки игри дојдоа до својот крај.

Натпреварувачите и навивачите за последен пат се собраа заедно на Фишт олимпискиот стадион за спектакуларната церемонија по повод затворањето.