ВИДЕО| Трајановски потсети какво беше Скопје пред да стане градоначалник

93

Да се потсетиме како беше Скопје во 2009 година кога скопјани за првпат ми ја дадоа довербата. Да се потсетиме колку работа и посветеност е потребна за еден град да стане метропола.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.