ВИДЕО: Ваков магионичарски трик не сте виделе досега

Магионичарите се делат на професионалци, аматери и  на оние што само сакаат да ги совладаат магионичарските трикови.

Меѓу овие последните често има и такви што додека се обидуваат да ве импресионираат може да  ве изнасмејат.

Еве еден таков, што очајно се обидуваше да го изведе трикот на исчезнување. Обрнете внимание на детето што на почетокот на видеото ја затвора вратата…

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.