Магазин

ВИДЕО: Весели Босанци – со хармоника против сообраќајниот метеж!

ВИДЕО: Весели Босанци – со хармоника против сообраќајниот метеж!

На патот Јабланица – Прозор во БиХ дошло до огромен застој поради градежни активности.

Иако голем број сограѓани нервозни само стоеле на улицата, неколкумина решиле на интересен начин да го поминат времето чекајќи да се откочи сообраќајот.

Со хармоника, веселење и песна тие се бореа против метежот.

Погледнете…