ТОП,Свет

Витлеем: Се очекуваат 120.000 туристи за Божик

Витлеем: Се очекуваат 120.000 туристи за Божик

Подготовките за Божик се полн ек во Витлеем и во тамошните хотели се очекуваат повеќе туристи отколку во 2015 година кога насилствата ја засенија прославата.