Владата демантира дека „Торбата со пари, Боки 13 и Кичеец ја однеле во Влада”

Влдата преку портпаролот испрати соопштение во кое се вели: „Ја демантираме веста дека осомничените лица од случајот “Рекет” на 20.02 биле во Владата или во гаражите на Владата како што е наведено во објавата на Вашиот портал со наслов „Торбата со пари, Боки 13 и Кичеец ја однеле во Влада”.

Тоа е невистина и затоа бараме таа вест да ја повлечете и да го објавите овој демант.