Владата ќе расправа за откупот на грозјето и за исплата на пензии

23
Владата денеска ќе ја одржи петтата седница, информира владината прес-служба. На седницата, на предлог на Министерството за економија ќе биде разгледан Предлог-законот за општа безбедност на производите.
На предлог на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство на дневен ред за разгледување е и Информацијата за состојбата на откупот на грозје од реколтата 2020, како и Информацијата за исплата на пензии, за септември 2020 година, подготвена од Министерството за труд и социјална политика

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.