ВМРО-ДПМНЕ ги објави идентитете на полицајците кои во интерес на власта следеле и малтретирале активисти на опозицијата

Ова се дел од лицата за кои имаме информации дека се дел од злосторничката група која давала наредби за тепање, убивање и казнување. Сите до еден се вработени во МВР. И сите до еден одработувале за Заев и Спасовски, велат од ВМРО-ДПМНЕ.

-Не пробувајте да ги заштитите и понесете одговорност. Ова се идентитетите на полицајците кои наместо во име на законот во име ма Заев и Спасовски “убивале, казнувале и малтретирале неистомисленици”.

Дарко Цуцулоски – Командир на ОВР Прилеп
Трајан Комиција – Командир на БПС Прилеп
Емилија Велкоска – Началник на НККР Прилеп
Андреј Лашкоски – БПС
Игор Нешкоски – БПС
Стефан – гранична
Давор Паскоски – БПС
Мелита – ПС
Невенче – администратор во БПС
Кире Китаноски – личен шофер на Оливер Лукароски
Коста Талески – ПС во дежурна
Венко Илиески – БПС
Валентин Димоски – БПС
Жарко Цуцулоски – БПС
Андреј Дукоски – БПС
Теодора Китаноска – БПС
Александар Крајоски – БПС
Љубе Стојаноски – БПС
Стефан Кучкарот – БПС
Борче Црнески – БПС
Ванеса Колашинац – Заменик командир на ОВР Прилеп
Анастас Паризо – БПС
Игор Божиноски – БПС
Марјан Мачорот – БПС

Доста е од бегање од одговорност. Време е за одговорност, стои во партиската реакција.