ВМРО-ДПМНЕ: Има ли срам СДС, такво дно досега не е постигнато, го создадоа проблемот со личните документи, а денес глумат невини

Денес тие го создадоа проблемот, а глумат невини жртви и криво им е ВМРО-ДПМНЕ, а тие имаа министер за внатрешни работи 9 години.

Ова е најголемото дно. Наместо политика и обвинување нека не ги кочат законите кои Панче Тошковски ги предлага.

Воедно Спасовски треба кривично да одговара што граѓаните ги изложува на екстра трошок, и иако знаеше дека треба промена на документите ништо не превзема за тоа.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.