ВМРО-ДПМНЕ најави голем народен митинг на 4 април пред Владата: Да порачаме дека народот е посилен од власта

Со голем народен митинг во Скопје, ВМРО-ДПМНЕ ќе ја започне својата предизборна кампања.

Лидерот на партијата, Христијан Мицкоски, најави дека на 4-ти април, голем митинг ќе се одржи пред Владата на Република Македонија.

Почетокот на народниот собир е закажан за во 20:00 часот.

-Заедно, сплотени и обединети да порачаме дека народот е посилен од власта и да ја вратиме државата на народот, порача Мицкоски.