ВМРО-ДПМНЕ утре ќе објави детали за назначувањето на Милошевски на чело на АНБ и неговата поврзаност со „Онишченко“

На прес-конференција утре во 11 часот ќе објавиме детали за назначувањето на Зарко Милошевски на чело на АНБ, неговата поврзаност со случајот Онишченко и врските со СДС, најавува Драган Ковачки од ВМРО-ДПМНЕ.

-Детали и факти за човекот кој што 7 години е одговорен за безбедносните проверки, а со тоа поврзан со сите големи збиднувања на безбедносно поле во државата откако СДС е на власт.

Следете во живо на фејсбук страницата на ВМРО-ДПМНЕ, утре во 11 часот, пишува Ковачки на Фејсбук.