Коронавирусот се убива во автобуси во Британија и Ирска

41

Израелската компанија „Аура ер“ во 400 автобуси за превоз на работници од првата линија во Велика Британија и Ирска има вградено технологија за прочистување на воздухот што го убива коронавирусот. Неверојатно!

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.