Македонија

„Во Центар“ со Васко Ефтов повторно во етерот

„Во Центар“ со Васко Ефтов повторно во етерот

Граѓаните повторно ќе имаат можност да ја следат емисијата „Во Центар“ со новинарот Васко Ефтов во етерот.

По четири години емисијата повторно ќе се емитува на телевизија „Канал 5“.

vo-centar-povtorno-na-malite-ekrani

За ова информираше Ефтов на неговата страна на Фејсбук на која ја сподели најавата за емисијата со статусот: Во Центар повторно во етерот.