Магазин

Во јуни секој ден невреме

Во јуни секој ден невреме

Високи температури но и нестабилно време најавуваат метеролозите до крајот на месецот. Речи си секој ден до крајот на јуни се најавуваат врнежи од дожд или барем услови за тоа. До крајот на оваа недела не очекува невреме со грмотевици скоро секој ден.

Температурите ќе се движат околу 30 степени, а најтопло се очекува да биде денеска кога во некои места ќе надминат и 35 степени.