Во „Кјара Дона“ научете германски брзо и лесно!

Просториите на овој јазичен центар се наоѓаат во строгиот центар на Скопје, во БЦ „Палома Бјанка“, а уписите се во тек...

95

Веќе одамна не е доволно да се познава само еден странски јазик, па после англискиот јазик, чие знаење денес се подразбира, германскиот јазик е следен за кој се определуваат и возрасни и деца.

Јазичниот едукативен центар „Кјара Дона“ нуди курсеви по германски за деца и возрасни почетни и напредни нивоа.

„Кјара Дона“ е вистински избор за сите оние кои сакаат на најдобар и најефективен начин да стекнат трајно применливи знаења од германскиот јазик, како резултат на темелна и систематска работа и примена на најсовремени методи.

Просториите на овој јазичен центар се наоѓаат во строгиот центар на Скопје, во БЦ „Палома Бјанка“, а уписите се во тек. Повеќе информации на телефоните: 078/518-882 и 078/313-398.

Децата на возраст од 3 до 10 години имаат способност без проблеми да учат два или повеќе јазици истовремено. Од оваа причина не треба да се има предрасуди при носење на одлука своето дете да го запишете на курс и по германски јазик, покрај англискиот.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.