Во која држава, сопругата на премиерот влегува во бизнис со струја во време кога електричната енергија е најскапа – и тој останува ПРЕМИЕР!?

Фејсбук објава на Димитар Апасиев од Левица:

„Во која тоа држава од ЕУ, сопругата на премиерот влегува во бизнис со струја (во време кога електричната енергија е најскапа) – и тој останува ПРЕМИЕР!? Ах, бре, пратеници-мајмуни од СДС на Нашата Земја. Што уште треба да дознаете, за да и откажете послушност на оваа октроирана антинародна Влада?“.