Во сабота едночасовен прекин на сообраќајот на патниот правец Охрид-Кичево

Во сабота 28.02.2015 на патниот правец  А2е Охрид – Кичево (Врбјани – Пресека) поради работи на патот – минирање, сообраќајот ќе биде во прекин од 13.00ч- 14.00ч.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.