ВО ЖИВО| Централен митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Скопје

Вечерва 12.10.2021 година ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи Централен митинг во Скопје.

Настанот ќе започне во 20:00 часот на Плоштад Филхармонија, на кој говор ќе има претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

Митингот можете да го следите во живо на линкот во продолжение,ж