ВО ЖИВО I Почнува реализација на проект кој граѓаните на Бутел го очекуваат повеќе од 30 години

Градоначалникот на општина Бутел Дарко Костовски денес ќе присуствува на настан, што ќе го означи почетокот на капиталниот проект во општина Бутел – изградба на речно корито и трим патека на река Серава.

Овој проект граѓаните го очекуваат повеќе од 30 години и претставува една од најголемите инвестиции на општина Бутел.

Настанот ќе се одржи во населеното место Радишани, на спортско-рекреативниот центар “Македонија”, со почеток во 10:30 часот.

Можете да следите во живо на линкот во продолжение: