ВО ЖИВО I Втор дел од Конвенцијата за избор на кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за претседател

Важно е! Лидерство што носи промени.
Втор дел од Конвенцијата за избор на кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за претседател на Република Македонија, напиша претседателот на партијата Христијан Мицкоски на „Фејсбук“.