8.8 C
Skopje
недела, април 21, 2024

(ВО ЖИВО) Мицкоски и Костовски во Бутел – „Промените се случуваат, секогаш со народот“

Денес (16.04.2022) во 12:00 часот, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски заедно со градоначалникот на општина Бутел, Дарко Костовски во рамките на активноста „Промените се случуваат, секогаш со народот“, ќе бидат дел од настан.

Тие ќе присуствуваат на пуштање на употреба на ново специјализирано игралиште за кошарка во дворот на ООУ „Ацо Шопов“ населба Радишани, при што ќе биде дадена изјава за медиуми.

Настанот можете да го следите во живо на линкот во продолжение: