ВО ЖИВО| Митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Прилеп

Во моментов се одржува голем народен собир во Прилеп, во рамките на кампањата на претседателската кандидатка Гордана Силјановска Давкова.
Проследете го митингот во живо: