ВО ЖИВО| Митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Ростуше

ВМРО-ДПМНЕ во саботата ќе одржи повеќе средби со граѓани и митинзи.

Во 16,30 часот во општината Маврово-Ростуше, во центарот на Ростуше партијата закажа митинг.

На истиот свое обраќање ќе имаат Дафина Стојаноска, член на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ и генералниот секретар Ѓорѓија Сајкоски.