ВО ЖИВО| „Ова е Македонија за сите“ – изјава на Владо Мисајловски

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ и пратеник, Владо Мисајловски, денес има активности во рамки на акцијата „Ова е Македонија за сите“. Тој е во посета на Бразда, Чучер Сандево.

Неговата изјава можете да ја следите во живо на линкот во продолжение.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.