(ВО ЖИВО) Прес-конференција на Заев, Филипче, Хасани и Караџовски

Во 14:00 часот прес-конференција ќе оддржат премиерот Заев, министерот Филипче, заменик-министерот Хасани и д-р Караџоски. Прес-конференцијата следете ја во живо на линкот.