Војниците немаат вода за пиење, ама маршираме кон НАТО

Професионалните војнци на АРМ немаат вода за пиење, јадат еднообразна храна, а некаде мораат да ја преваруваат водата за да готват оти водата е загадена со бактерии. Ваква е состојбата во македонската армија додека трае кампањата за референдумот, од чиј исход меѓудругото зависи и приемот на Македонија во НАТО, а припадниците на АРМ кубурат со … Продолжи со читање Војниците немаат вода за пиење, ама маршираме кон НАТО